Luierconsult

Wat leuk dat je interesse hebt in wasbare luiers!
Ik vertel je er graag meer over in een consult.
Hieronder vind je meer informatie over een consult wasbare luiers.
Lijkt het je wat? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Voorafgaand aan het consult hebben we contact via de mail. We spreken een locatie, datum en tijd af voor het consult en ik vraag je om een intakeformulier in te vullen, zodat ik het consult specifiek op jullie kan afstemmen.

Tijdens het consult is er alle ruimte en tijd om je vragen te stellen en om materialen te zien en te voelen.

Na afloop van het consult stuur ik je een mail met de informatie die we besproken hebben, zoals welke luiers je voorkeur hadden en tips over de aanschaf en het wassen van de luiers. Als je nog geen Kaatje Katoen account hebt, zal ik die voor je aanmaken. Ik koppel mijzelf hiermee als consulent aan jou account. Over eventuele bestellingen die je via dit account doet, ontvang ik een commissie. Het is niet verplicht om na afloop van het consult een aankoop te doen bij Kaatje Katoen.

Mocht je na een tijdje nog vragen hebben over het gebruik van de luiers of nog ergens tegenaan lopen, neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder.

Dat hangt er een beetje vanaf wat je vraag is en hoe lang we kletsen 😉
Bij een consult waarbij ik alles uitleg over de verschillende soorten luiers en het gebruik ervan ga ik uit van een consultduur van 1-1,5 uur.

Ik nodig je heel graag uit voor een consult. Ik kan je dan van alles vertellen over wasbare luiers en je kunt ze zelf zien, voelen en uitproberen bij een pop. Misschien zie je het na afloop van het consult inderdaad niet zitten, maar waarschijnlijk ben je positief verrast.
Het gebruik van wasbare luiers is niet een “alles of niets” kwestie. Je kunt altijd eens een luier of een paar luiers bij je kindje proberen. Misschien laat je het hier bij, maar misschien schaf je er later nog meer aan als je gewend bent aan het gebruik.

Er is zo’n brede range in ouders die wasbare luiers gebruiken bij hun kindje(s). De een gaat voor volledige wasbaar luieren en de ander kies voor part-time wasbare luiers. Bijvoorbeeld wel thuis/weekend/overdag/bij de ene ouder, maar niet bij de opvang/grootouders/andere ouder/nachten/vakanties. En dat maakt niets uit; alles is goed! Je moet altijd kiezen wat past bij jouw gezin en jullie situatie. <3

Je kunt niet rechtstreeks bij mij wasbare luiers of accessoires kopen gedurende het consult. De informatie die ik je geef tijdens het consult kan je helpen te beslissen welke materialen het beste bij jou en je gezin passen. Na afloop van het consult kun je dan via je Kaatje Katoen account je eventuele bestelling plaatsen. Hoewel ik het leuk zou vinden als je een bestelling plaatst via Kaatje Katoen, ben je niet verplicht om iets aan te schaffen na een consult.

Ja, natuurlijk! Hoe mensen over wasbare luiers horen, hoe beter. Dus neem gerust je partner of goede vriend(in) mee. Ook je kindje(s) zijn van harte welkom. Het is uiteraard geen probleem als je tussendoor je kindje wil verzorgen of voeden. Mocht je een ouder kindje mee willen nemen, maak dan de inschatting of het lukt om met je aandacht bij zowel je kindje als het consult te zijn.

Het consult vindt in principe bij mij thuis plaats in Weurt, bij Nijmegen. Als je liever wil dat het consult bij jou thuis is, dan kan dat ook. Ik reken dan €10 per kwartier reistijd.

Zodra jij dat wil!

Een consult kan plaatsvinden in de zwangerschap als je je alvast wil voorbereiden. Of in de kraamperiode als je gelijk met de luiers aan de slag wil. Of misschien pas maanden later. Alles is prima.

Een consult kan als je wil beginnen met wasbare luiers, maar door de bomen het bos niet meer ziet. Of als je al wasbare luiers gebruikt, maar nog ergens tegenaan loopt.

De precieze datum en tijd spreken we samen af.

Helemaal niks!

Mocht het consult bij jou thuis plaatsvinden, dan is het fijn als er een tafel is waar ik wat spullen op kan leggen, maar dat is niet noodzakelijk.

Ik werk graag in een rookvrije omgeving. Daarom liever niet tijdens het consult (binnen) roken.

Een consult wasbare luiers is gratis!

Mocht het consult bij jou thuis plaatsvinden, dan reken ik €10 per kwartier reistijd.

Na afloop van het consult wordt je Kaatje Katoen account aan mij als consulent gekoppeld. Ik krijg een commissie over jouw bestelling.

Dat is uiteraard ook afhankelijk van je vraag. Als je een heel specifieke vraag hebt of ergens tegenaan loopt, dan kan ik je daarmee op weg helpen.
Als je nog niet precies weet wat bij jou en je gezin past, dan laat ik je de verschillende soorten wasbare luiers zien en voelen en vertel ik je over de verschillen tussen de systemen. Ik leg je uit wanneer je welke luier gebruikt, hoe je een luier gebruikt en om doet bij je kindje en hoe je de luiers wast. Maar ook geef ik tips over bijvoorbeeld hoeveel luiers nodig hebt, hoe je gemakkelijk op stap kunt gaan met wasbare luiers en welke accessoires nodig of handig zijn. Aan het eind van het consult heb je genoeg informatie om te kunnen beslissen wat bij jullie past.