Hoe ga ik te werk tijdens een consult?

Vooraf
 • Nadat we contact hebben gelegd, stuur ik je een intake vragenlijst toe per mail. Jouw antwoorden op de vragen helpen mij in de voorbereidingen van het consult en zorgen dat ik het consult nog beter kan laten aansluiten op jouw wensen.
 • We spreken een datum, tijd, tijdsduur, prijs en locatie af. Het is meestal het fijnste voor jullie als jullie in een vertrouwde omgeving zijn. Het consult zal daarom in principe bij jou thuis plaatsvinden, maar kan ook eventueel bij mij thuis of op een andere locatie.
Tijdens
 • Na de kennismaking gaan we oefenen met een speciale draagpop. Deze pop bootst qua gewicht en afmetingen een kindje na.
 • Afhankelijk van je ervaring en wensen, doe ik eerst de techniek voor met de draagpop. Daarna oefenen we samen en oefen je zelf met de pop. Als je de techniek onder de knie hebt, oefen je nog met je kindje (mits deze daar op dat moment aan toe is).
 • Tijdens het oefenen is het handig als er iemand is die op je kindje kan letten, zodat jij je kunt richten op het consult. Uiteraard is het geen probleem om het consult te onderbreken om je kindje te knuffelen, troosten of voeden.
 • Ik werk graag in een rookvrije omgeving. Daarom liever niet tijdens het consult (binnen) roken.
 • Ik heb liever niet dat er beeldopnames worden gemaakt van mij tijdens het consult. Ik zorg ervoor dat je de techniek onder de knie hebt, voordat ik weer vertrek. Het gepersonaliseerde stappenplan dat je achteraf ontvangt, zorgt voor een eventueel geheugensteuntje.
Na afloop
 • Na afloop van het consult heb je de techniek onder de knie.
 • Je ontvangt nog een gratis goodiebag.
 • Ik vind het fijn als je het bedragna afloopt bij mij pint, maar je mag ook contant (liefst gepast) betalen.
 • Binnen een paar dagen na het consult ontvang je van mij een gepersonaliseerd stappenplan, waarbij ik stap voor stap de techniek uitleg en jouw specifieke aandachtspunten aangeef. Tijdens een consult geef ik veel informatie. Het stappenplan kan de tijd na het consult als geheugensteuntje dienen.
 • Mocht je na het consult toch nog vragen hebben, neem dan gerust opnieuw contact met mij op. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden (mits de vragen gelieerd zijn aan het consult).