Wat kost een consult?

De prijs van een consult is afhankelijk van de duur van het consult en de eventuele reiskosten. Voorafgaand aan het consult geef ik je een inschatting van de verwachte kosten.

Een consult kost € 10 per kwartier. Ik reken geen reistijd, maar wanneer het consult verder weg is dan 15 km vanaf Weurt (bij Nijmegen), reken ik € 0,19/km reiskosten (startende vanaf 15 km). De prijs van het consult is inclusief BTW. Je ontvangt van mij een factuur na afloop van het consult.

Betaling gebeurt aan het einde van het consult. Je kunt bij mij pinnen of contant betalen (gepast).

Hieronder de verwachte prijs en tijdsduur van een consult:

Je kunt bij mij ook een cadeaubon bestellen met een door jou gekozen bedrag. Leuk voor een babyshower, als kraamcadeautje, verjaardagscadeautje, onder de boom of als bedankje!

Waarom dit bedrag?

Een consult kost geld, daar ben ik mij zeker van bewust. Ik zal proberen uit te leggen hoe ik aan deze bedragen kom.

Om te beginnen, ben ik met een consult veel tijd kwijt. Ik bereid het consult voor, heb reistijd, geef het consult, ben naderhand bezig met een gepersonaliseerd stappenplan en ben beschikbaar voor resterende vragen. Daarnaast heb ik geïnvesteerd in opleidingen, scholingsdagen, contributie voor de beroepsvereniging en materialen. Dit zodat ik jou zo goed mogelijk op weg kan helpen om er voor te zorgen dat je een fijne draagtijd hebt met je kindje. Ook moet ik 21% van het totaalbedrag afdragen aan de belastingdienst, de tarieven die ik vernoem zijn altijd inclusief BTW. Een blog van Instituut voor Hechting gaat hier nog verder op in.